10% KEDVEZMÉNY KUPONKÓD: SUMMER2024 ( Min. 20.000 Ft )

Anyák napi ajándék

Anyák napi ajándék

Az édesanyáknak jár az érzelmektől gazdag és emellett egy csipetnyi eleganciát is sugárzó ajándék, legyen szó anyák napjáról vagy bármilyen más ünnepről. A személyre szabott ajándék az idő múlásával egy szép emlék lesz és minden egyes nap örömet fog neki okozni.

ÉnSzobrom Kézszobor
ÉnSzobrom Kézszobor

 

Készüljünk személyre szabott ajándékkal anyák napjára

 

Legyen szó egy saját kézzel készített ajándékról, vagy egy névre szóló medálról, biztosan nagy becsben fogja tartani. Nézzük meg, hogy milyen lehetőségeink vannak az ajándékozás terén.

 

Névre szóló, személyre szabott ékszerek

 
Vásároljunk olyan ékszert, amelyben szerepel az édesanya monogramja, esetleg az életének egy különleges dátuma. Ez a dátum lehet a házasságkötés dátuma, de a gyerek, gyerekek születése is. Akik kedvelik és hisznek is a horoszkópban, azoknak a csillagjegyét is érdemes belegravíroztatni.

 
Készítsünk finom ételeket

 
Melyik anyuka ne lenne hálás, ha csak egyetlen napra szabadulhatna a konyhai elfoglaltságoktól. Valljuk be, ez felér egy miniszabival! Vegyük elő a régi családi recepteket, amit még esetleg az édesanyja készített el számára és főzzük meg neki ezeket a finom ételeket. Nagyon hálás lesz érte!

 
Vásároljunk Spa utalványt

 
Egy nap a paradicsomban! Ezt biztosan így fogja emlegetni. Egy teljes napos kikapcsolódás, ahol minden róla fog szólni. Nem kell munkába mennie, nem kell bevásárolnia és még a főzéstől is megkíméljük. Tegyük lehetővé számára, hogy elmeneküljön egy kicsit a mindennapok nyüzsgése elől.

 

ÉnSzobrom Kézszobor készítő szett, anyák napi kézműves ajándék

 

 
Állítsunk össze egy ajándékkosarat


Biztosan vannak olyan termékek, amelyeket nagyon szeret. Csak olyan finomságokat tegyünk bele, amelyek a személyes kedvencei. Még akkor is vásároljuk meg, ha mi nem szeretjük, hiszen ez nem rólunk szól. Ez lehet egy nagyon illatos sajtféle vagy egy különleges májpástétom, esetleg egy kézműves csokoládé. Ne fukarkodjunk a vásárláskor, hiszen a legjobb jár neki!

 
Készítsünk el egy személyre szabott emléktárgyat, ami örök emlék lesz 

 

Kínálatunkban elérhetők a kézszobrok, amelyek igazi nagy meglepetést tudnak okozni. A kézszobor nem csupán egy tárgy lesz, hanem egy olyan emlék, amelyet évek múlva is boldogan fog nézegetni a polcon. Apaként vagy nagyszülőként vásároljunk egy készletet és a gyerek kezéről, vagy a lábáról készítsük el a szobrot. A szobrokat száradás után ki is festhetjük, így még az otthon színvilágába is jól fog illeszkedni és boldogan helyezi majd ki a polcra. A remekmű elkészítése roppant egyszerű, hiszen egy használati útmutatót is mellékelünk a szettekhez. Az utasításokat követve nagyon gyorsan el lehet készíteni ezt a remek ajándékot. A kínálatban családi kézszobor szett is elérhető, így ha szeretnénk akkor az egész család együtt össze tud ülni és el tudja készíteni a közös emléket.

 
Apró gesztusokkal tegyük emlékezetessé a napot

 
Igen, ez nagyon jó ötlet, hiszen ez a szeretet kifejezésének a legjobb módja. Írjunk neki reggelre pár sort, amitől sokkal vidámabb lesz a napja. Helyezzünk ki egy fényképet az asztalra, amin az egyik legboldogabb családi pillanat került megörökítésre. Készítsünk mi magunk egy apró ajándékot. Nem fontos nagy dolgokra gondolni, ez lehet egy jelképes kisméretű darab is.

Az interneten nagyon sok ötletet találhatunk. Legtöbb esetben a háztartásban fellelhető alapanyagokból is elkészíthető. 

 

Állítsunk össze egy fotóalbumot

 
Manapság mindenki a telefonján tárolja a fényképeket és lassan teljesen eltűnnek a fotóalbumok. Az édesanyák azonban még emlékeznek az albumokra, hiszen valószínűleg az összes gyerekkori képüket ezekben tárolják. Nagyon szép albumokat találhatunk az üzletekben és még arra is lehetőség van, hogy ezeknek a borítóját személyre szabjuk. Igyekezzünk a legjobb családi fotókat összeválogatni.

 

Ha Te is úgy érzed, szívesen ajándékoznál öröm emléket, itt kezdd a vásárlást!

 

ENSZOBROM.HU Webáruház