10% KEDVEZMÉNY KUPONKÓD: SUMMER2024 ( Min. 20.000 Ft )

Pároknak és szülőknek

Az eredeti kézszoborkészítő készletek - 2016 óta!

Könnyedén és gyorsan alkothatsz egyedi közös kézszobrokat ezen készletek segítségével, amelyek tökéletes ajándékok a felnőttek számára. Az elkészült alkotások örök emléket hagynak, és értékes ajándékként szolgálnak a családtagok számára. A szobrok örökre megőrzik a közös kézfogós kéznyomát, így értékes ajándékként szolgálhatnak.

A felnőtt kézszobor-készítő készletekben található anyagok környezetbarátak és biztonságosak a használók számára. A természetes alapú összetevők garantálják, hogy a készletek kíméletesek legyenek mind az emberek, mind a környezet számára. Tegyél szert egy értékes és tartós emlékre a felnőttkorodból pároddal vagy gyermekeddel, és válassz az EREDETI felnőtt kézszobor-készítő készletekből!

1 termék 1 1
PÁROS SZETT ⇛ 1 KÉZSZOBOR 2 KÉZRŐL
23
PÁROS SZETT ⇛ 1 KÉZSZOBOR 2 KÉZRŐL
PÁROS SZETT ⇛ 1 KÉZSZOBOR 2 KÉZRŐL
PÁROS SZETT ⇛ 1 KÉZSZOBOR 2 KÉZRŐL
Sokan gondolkoznak azon, hogy mivel lehetne jobban megörökíteni a pillanatokat mint egy hagyományos fényképpel. A legjobb lehetőség erre egy 3D-s szobor, amit az ÉnSzobrom kézszobor készítő szett segítségével tudsz elkészíteni! Az általunk összeállított kreatív készletekkel hihetetlen részletgazdagsággal lehet reprodukálni a gyermekek kezeinek vagy lábainak mását, de akár a szerelmespárok vagy családok is megörökíthetik vele összekulcsolt kezüket! 

 

Kézszobrok szerelmespároknak – a felejthetetlen pillanatokat megörökítésért.

 

 

  

  A KÉSZLET TARTALMA:

- negatívlevevő por

- "kerámia" por

- 1 pár gumikesztyű

- 1 fa pálcika

- 1 db használati utasítás

 

Várható kézbesítés (HU)::
2024.07.23
Várható kézbesítés (SK, RO, CZ, PL)::
2024.07.25
A szobor elkészíthető:
1 óra alatt
Raktáron
12 990 Ft /db
9 990 Ft /db
Kezdete: 2024.07.11 A készlet erejéig!
Megtakarítás: 3 000 Ft

Érezd a pillanatot évek múlva is!

A felnőttek számára is csodás élmény az életben megélt pillanatok nyomon követése. A fényképek és a személyes tárgyak hosszú évek után is kellemes emlékeket idéznek. A legboldogabb pillanatok megörökítésére van egy kifejezőbb megoldás is: a kézszobrok készítése.

Az ÉnSzobrom 3D-s kézszobor készítők segítségével megörökíthetjük a legcsodálatosabb pillanatokat - kézzelfogható formában. A szettekkel játékosan elkészíthetjük párunkkal vagy gyermekkünkkel közös kéznyomunkat, így évtizedek múlva is érezhetjük a szeretetet és emlékezhetünk a közös pillanatokra.

Az elkészült kézszobrok szívmelengető élményt nyújtanak a felnőtteknek, és remek szórakozást biztosítanak az alkotásszerető embereknek. Az ÉnSzobrom szobrász csomagok mindent tartalmaznak, amire szükség lesz az elkészítés során. A procedúra nem igényel különösebb művészi tehetséget, így mindenki részletgazdag, valósághű szobrot készíthet.

A kézszobrok nem csupán emlékek, hanem nagyszerű lakásdekorációk is. A kreatív csomagokkal hihetetlen részletgazdagsággal reprodukálhatók a kezek. Válassz az ÉnSzobrom 3D-s kézszobor készítők közül, és teremts maradandó emléket felnőttkorodból vagy szeretteid számára!