Az EREDETI kézszobor készítő szettek 2016 óta!

A következő kézfogós ünnep: Június 16 - Apák napja!

Kérdése van? Hívjon minket! +3613940934

3-6 tagú családnak

Az EREDETI családi kézszobor-készítő készletek - 2016 óta! Könnyedén és gyorsan alkothatsz egyedi közös kézszobrokat ezen készletek segítségével, amelyek tökéletes ajándékok a 3-6 tagú családok számára. Az elkészült alkotások örök emléket hagynak, és értékes ajándékként szolgálnak a családtagok számára. A szobrok örökre megőrzik a közös kézfogós kéznyomát, így értékes ajándékként szolgálhatnak.

A családi kézszobor-készítő készletekben található anyagok környezetbarátak és biztonságosak a használók számára. A természetes alapú összetevők garantálják, hogy a készletek kíméletesek legyenek mind az emberek, mind a környezet számára. Tegyél szert egy értékes és tartós emlékre a családod számára, és válassz az EREDETI családi kézszobor-készítő készletekből!


2termék 12

A 3-4 tagú családok számára is csodás élmény az életben megélt pillanatok nyomon követése. A fényképek és a személyes tárgyak hosszú évek után is kellemes emlékeket idéznek. A legboldogabb pillanatok megörökítésére van egy kifejezőbb megoldás is: a kézszobrok készítése.

Az ÉnSzobrom 3D-s kézszobor készítők segítségével megörökíthetjük a legcsodálatosabb pillanatokat - kézzelfogható formában. A szettekkel játékosan elkészíthetjük családunk közös kéznyomát, így évtizedek múlva is érezhetjük a szeretetet és emlékezhetünk a közös pillanatokra.

Az elkészült kézszobrok szívmelengető élményt nyújtanak a családtagoknak, és remek szórakozást biztosítanak az alkotásszerető embereknek. Az ÉnSzobrom szobrász csomagok mindent tartalmaznak, amire szükség lesz az elkészítés során. A procedúra nem igényel különösebb művészi tehetséget, így mindenki részletgazdag, valósághű szobrot készíthet.

A kézszobrok nem csupán emlékek, hanem nagyszerű lakásdekorációk is. A kreatív csomagokkal hihetetlen részletgazdagsággal reprodukálhatók a családtagok kezei. Válassz az ÉnSzobrom 3D-s kézszobor készítők közül, és teremts maradandó emléket családod számára!