Az EREDETI kézszobor készítő szettek 2016 óta!

A következő kézfogós ünnep: Június 16 - Apák napja!

Kérdése van? Hívjon minket! +3613940934

Gyermekeknek

Az EREDETI kézszoborkészítő készetek - 2016 óta! Ezekkel a készletekkel egyszerűen és gyorsan készítheted el gyermeked láb vagy kézszobrát. Az elkészült alkotások örök emléket hagynak a gyerekkorról. A szobrok örökre megőrzik a gyermek kéznyomát, így a család számára értékes ajándékot jelentenek.  A kézszoborkészítő készletekben található anyagok környezetbarátak és biztonságosak a gyerekek számára. A természetes alapú összetevők garantálják, hogy a gyerekek és a természet is jól járjon.


2termék 12

A gyermekek cseperedésének nyomon követése minden szülő számára csodás élmény. A fényképek és a gyermeki műalkotások hosszú évek után is kellemes emlékeket idéznek. A kisbabák esetében főként a fényképek és a babaruhák őrzik meg az élet legboldogabb pillanatait, de van egy kifejezőbb megoldás is: a kézszobrok készítése.

Az ÉnSzobrom 3D-s kézszobor készítők segítségével megörökíthetjük a legcsodálatosabb pillanatokat - kézzelfogható formában. A szettekkel játékosan elkészíthetjük gyermekünk vagy unokánk láb- és kéznyomát, így évtizedek múlva is érezhetjük a kisbabák kezét a markunkban, és ők is visszanézhetik, milyen volt kisgyermekként.

Az elkészült kézszobrok szívmelengető élményt nyújtanak a szülőknek és a gyerekeknek, és remek szórakozást biztosítanak az újdonsült szülőknek. A BabaTappancs szobrász csomagok mindent tartalmaznak, amire szükség lesz az elkészítés során. A procedúra nem igényel különösebb művészi tehetséget, így minden szülő részletgazdag, valósághű szobrot készíthet.

A kézszobrok nem csupán emlékek, hanem nagyszerű lakásdekorációk is. A kreatív csomagokkal hihetetlen részletgazdagsággal reprodukálhatók a gyerekek kezei vagy lábai.