10% KEDVEZMÉNY KUPONKÓD: SUMMER2024 ( Min. 20.000 Ft )

Tökéletes ajándék babaváróra

Tökéletes ajándék babaváróra

A babavárás és a kisgyermekek nevelése tele van csodálatos pillanatokkal, amelyeket érdemes megörökíteni. Az ÉnSzobrom kézszobor készítő szett tökéletes ajándék lehet babaváróra vagy kisgyermekes szülőknek, hiszen maradandó emléket állít ezeknek a különleges időszakoknak.

ÉnSzobrom Kézszobor
ÉnSzobrom Kézszobor

Ebben a blogposztban bemutatjuk, miért jó választás ez a szett, és hogyan készíthetünk vele profi kéz- vagy lábszobrot a kicsikről.

 

Miért válaszd az ÉnSzobrom kézszobor készítő szettet?

Örök emlék: A babák és kisgyermekek gyorsan nőnek, és a szülők szeretnék megőrizni azokat a pillanatokat, amikor még kicsik és ártatlanok voltak. Az ÉnSzobrom készletekkel megörökíthetjük gyermekünk vagy unokánk láb- és kéznyomát, így évtizedek múlva is érezhetjük a kisbabák kezét a markunkban, és ők is visszanézhetik, milyen volt kisgyermekként.

Kreatív és személyre szabott ajándék: Az ÉnSzobrom 3D-s kézszobor készítők segítségével megörökíthetjük a legcsodálatosabb pillanatokat - kézzelfogható formában. A szettekkel játékosan elkészíthetjük párunkkal vagy gyermekünkkel közös kéznyomunkat, így évtizedek múlva is érezhetjük a szeretetet és emlékezhetünk a közös pillanatokra.

Könnyen használható: Az ÉnSzobrom szobrász csomagok mindent tartalmaznak, amire szükség lesz az elkészítés során. A procedúra nem igényel különösebb művészi tehetséget, így mindenki részletgazdag, valósághű szobrot készíthet. Az elkészült kézszobrok szívmelengető élményt nyújtanak a felnőtteknek, és remek szórakozást biztosítanak az alkotásszerető embereknek.

Lakásdekoráció: A kézszobrok nem csupán emlékek, hanem nagyszerű lakásdekorációk is. A kreatív csomagokkal hihetetlen részletgazdagsággal reprodukálhatók a kezek, amelyek bármelyik szobában különleges hangulatot árasztanak.

 

 

Hogyan készítsünk jó szobrot a babák lábáról vagy kezéről?

A profi kézszobor készítéshez az alábbi tippeket ajánljuk, hogy a legjobb eredményt érjük el:

  • Válasszuk ki a megfelelő időpontot: A legjobb, ha a babák nyugodtak és kipihentek, például etetés vagy alvás után.
  • Készítsük elő az anyagokat: Minden szükséges eszközt és anyagot készítsünk elő. Az ÉnSzobrom szett mindent tartalmaz, ami a kézszobor elkészítéséhez szükséges.
  • Keverjük össze a mintavételi anyagot: Az anyag keverésekor figyeljünk a megfelelő arányokra és gyorsan dolgozzunk, mert az anyag gyorsan köt.
  • Vegyük le a lenyomatot: Finoman nyomjuk a baba kezét vagy lábát az alginátba, ügyelve arra, hogy ne mozogjon. Tartsuk ott néhány másodpercig, amíg az anyag megköt.
  • Öntsük ki a gipszet: Miután a lenyomat elkészült, öntsük ki a gipszet az alginát formába. Ügyeljünk arra, hogy ne legyenek légbuborékok.
  • Várjuk meg, amíg a gipsz megköt: Hagyjuk a gipszet teljesen megkötni, majd óvatosan távolítsuk el az alginátot a kész szoborról.
  • Finomítás és festés: A kész szobrot finomíthatjuk, csiszolhatjuk, és ha szeretnénk, festhetjük is, hogy még szebb legyen.

 

Az ÉnSzobrom kézszobor készítő szett tökéletes ajándék babaváróra vagy kisgyermekes szülőknek. Nemcsak maradandó emlékeket teremt, hanem egyedi és személyre szabott ajándék is, amely örökre szól. A kézszobor készítése egyszerű és szórakoztató folyamat, amely során a családtagok együtt dolgozhatnak és élvezhetik az alkotás örömét. Ha igazán különleges ajándékot keresel, válaszd az ÉnSzobrom 3D-s kézszobor készítőt, és teremts maradandó emléket a legszebb pillanatokról!