10% KEDVEZMÉNY KUPONKÓD: SUMMER2024 ( Min. 20.000 Ft )

Így készült Katalinék kézszobra

Így készült Katalinék kézszobra

A webshopunkban és közösségi oldalainkon számtalan vásárlói visszajelzést kapunk. Egyik vásárlónkat, Katalint, megkértem, hogy mesélje el, nekik mi volt a legjobb élmény és hogyan készítették el közösen a családjuk kézszobrát. Katalain szuper mesélő, remélem én is át tudom adni nektek inspiráló és vidám törétnetüket.

ÉnSzobrom Kézszobor
ÉnSzobrom Kézszobor

 

Egy felejthetetlen élmény a kézszobor készítéssel

Katalin egy kedd délután döntött úgy, hogy meglepi családját egy kézszobor készítő szettel. Az ÉnSzobrom webshopban talált rá a tökéletes szettre, amelyet gyorsan meg is rendelt. Ahogy ígértük, a szett két napon belül megérkezett, így már szombat délután elkezdhették a közös alkotást. Ők nem ajándéknak szánták, hanem csak úgy, saját maguknak. Egy emléket szerettek volna készíteni egy klassz közös napról. Vagy úgy is mondhatnánk, hogy egy közös programot szerettek volna, amikor valami különlegeset alkotnak.

 

Az első lépések

Katalin elmondása szerint a doboz kibontása már önmagában izgalmas volt, hiszen minden szükséges eszköz és anyag benne volt. A szett részletes használati útmutatóval érkezett, ami lépésről lépésre vezette őket a folyamaton. A család minden tagja részt vett: Katalin férje, Péter, és két gyermekük, Anna (7 éves) és Máté (5 éves).

 

A közös alkotás öröme

A szoborkészítés első lépése a negatív forma elkészítése volt. Katalin mesélte, hogy ez volt a kedvenc részük. Egy kicsit izgultak, hogy vajon mindent jól csinálnak-e, egyikük sem készített még korábban mintavevő formát. A "szmötyi", ahogy a gyerekek nevezték undi volt és ragacsos, de szép volt a színe és egyáltalán nem volt büdös. Azért meg voltak egy kicsit ijedve, hogy mi fog történni, ha beleteszik a kezüket. Mi van, ha beleragad? „Annyira vicces volt látni, ahogy Máté komolyan tartotta a kis kezét a formában, miközben Anna folyamatosan ijesztgette, hogy nem fogod tudni kivenni!” – emlékezett vissza Katalin.

A szettben található bőrbarát, biztonságos anyagokkal könnyedén dolgozhattak. Miután elkészült a forma, következett a kerámiapor keverése és öntése. „Együtt kevertük ki a port, és amikor beleöntöttük a formába, olyan érzés volt, mintha valami varázslat történne.” – mondta Katalin.

 

A végeredmény

Amikor a kerámia megszilárdult, óvatosan kibontották a formát, és előkerült a család kézfogását ábrázoló szobor. „Szuper volt látni, hogy a legapróbb részletek is megmaradtak, mint például Anna kisujján a pillangó formájú körömtetkó vagy Péter ujjlenyomatai” – mesélte Katalin. Ők úgy döntöttek, hogy ki is festik az alkotást, persze ezt is közösen. 

A kézszobor nemcsak egy tárgy, hanem egy emlék lett, ami mindig emlékezteti őket erre a különleges délutánra. „A közös alkotás öröme és az együtt töltött idő úgy gondolom, hogy mindannyiunknak sokat jelentett és nagyon bízom benne, hogy felnőtt fejjel is emlékezni fognak rá a srácok, ha ránéznek a szoborra. Mert ez megmarad addig, ugye?” – tette hozzá. Megnyugtattam, hogy ha csak nem verik le a polcról, akkor megmarad. 

  

ÉnSzobrom kézszobor készítő szett, egyedi ajándék mindenkinek

Miért érdemes kipróbálni?

Az ÉnSzobrom kézszobor készítő szettek nemcsak egyedi emléket teremtenek, hanem összekovácsolják a családot. Az együtt töltött idő és a közös alkotás élménye felbecsülhetetlen. A szettek minden szükséges anyagot tartalmaznak, így bárki könnyedén elkészítheti saját kézszobrát, legyen szó gyerekekről, párokról vagy nagyobb családokról.

Katalin története is bizonyítja, hogy a kézszobor készítés nemcsak szórakoztató, hanem egy különleges módja annak, hogy maradandó emléket alkossunk.

Ha te is szeretnél részt venni egy ilyen felejthetetlen élményben, válassz egy szettet és próbáljátok ki! A közös alkotás öröme garantált!