10% KEDVEZMÉNY KUPONKÓD: SUMMER2024 ( Min. 20.000 Ft )

Nem baj, ha nincs kézügyességed!

Nem baj, ha nincs kézügyességed!

Szeretnél kézzel készült ajándékot adni, de nincs meg hozzá a kézügyességed? Az ÉnSzobrom kézszobor készítő szettel nem is lesz rá szükséged. Ha figyelmesen olvasod a leírást és van egy kis türelmed, szuper ajándékot készíthetsz a családnak, barátoknak vagy akár a munkatársaknak.

ÉnSzobrom Kézszobor
ÉnSzobrom Kézszobor

 

Miért nem kell kézügyesség?

 

Mert minden benne van a szettben és ha követed a leírást, nem fogod tudni elrontani az egyedi kézszobrotokat. Egy kis türelem, elszántság és kíváncsiság. Ennyi kell. Lényegtelen, hogy mennyire voltál jó rajz órán, hogy a technikatanár pikkelt rád, hogy tudsz-e gyurmázni vagy volt-e már a kezedben agyagozó korong. Erre a tudásra itt nem lesz szükséged. Alkotni fogsz egy egyedi, részletgazdag kézszobrot úgy, hogy az örök emlék legyen neked és annak is, akit megajándékozol vele.

 

Egyedül is menni fog?

 

Mármint azt szeretnéd, ha csak a te kezedről készülne a kézszobor? Akkor természetesen igen. Minden anyag, amit bekészítettünk a csomagba gyorsan köt, de annyire nem, hogy ne lenne időd előkészülni, bekeverni és levenni a mintát egymagad. Arra viszont ügyelj, hogy előbb gondosan olvasd el az útmutatót és mindent készíts a kezed ügyébe. Szöszmötölésre ugyanis nem lesz időd. Jó, ha felkészülsz előre minden lépésre. Nyugalom, nem lesz sok, nem akarunk megijeszteni. 

Persze, vannak alkalmak, amikre egy kézről készült szobor is elegendő, de azért fontold meg a páros kézszobor készítést is. Nem csak a kész szobor, hanem a közös alkotás is öröm.

 

Egy gyerek is meg tudja csinálni!

 

Ha segítesz neki kikeverni az alapanyagokat, könnyedén meg tudja csinálni a kézszobrot akár egy 7-8 éves kisgyerek is. Ha neki megy, neked is menni fog, ugye? 

 

 

ÉnSzobrom kézszobor készítő szett, egyedi ajándék mindenkinek

 

Mire kell ügyelni?

 

Figyelj a helyes sorrendre és tartsd be a használati utasítást. A víz, amivel a mintavevő anyagot kikeveritek, legyen megfelelő hőmérsékletű. A kezeitek legyenek tiszták, mielőtt a pudingszerű mintavevő porba nyomjátok. Miután a pudingos állag megszilárdult és gumiszerűvé válik, óvatosan húzzátok ki a kezeteket. Öntsétek bele a kikevert kerámiaport!

Ügyeljetek arra, hogy lassan öntsétek a kerámiát, közben kicsit rázzátok meg néha a formát, hogy a levegőbuborék a felszínre jöjjenek. Ha a forma telítődött, várjátok meg türelmesen, amíg megköt az anyag a kézszobrotokban. Egy óra múlva finoman elkezdhetitek leszedni a mintavevő gumit a szoborról.

Óvatosan, nehogy megsértsétek az alkotásotokat! Az apróbb részleteknél, ahol a gumi beletapad a kézszoborba, használjátok a simítópálcát a gumi fellazításához.

 

Miért érdemes kipróbálni?

 

Az egyedi kézszobor készítése nem csak egy kreatív és szórakoztató tevékenység, hanem egy különleges módja annak, hogy maradandó emléket alkossunk. Ráadásul ez egy nagyszerű közös program lehet családdal, barátokkal, amely erősíti a kötelékeket és felejthetetlen élményeket nyújt.

Az elkészült szobor pedig tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, vagy egyedi dekorációként szolgálhat otthonodban.