10% KEDVEZMÉNY KUPONKÓD: SUMMER2024 ( Min. 20.000 Ft )

Az ÉnSzobrom története

Az ÉnSzobrom története

Az ÉnSzobrom története 2016-ban kezdődött. Azóta több mint 2000 kézszobrot készítettünk el mi magunk is és több ezer darabot készítettek el a vásárlóink. A termékeket mi állítjuk össze, sőt mi kísérleteztük ki a megfelelő arányokat ahhoz, hogy ti tökéletes kézszobrokat készíthessetek már az első alkalommal!

ÉnSzobrom Kézszobor
ÉnSzobrom Kézszobor

A gyermekek cseperedésének nyomon követése minden szülő számára csodás élmény. A mi történetünk is itt kezdődött 2016-ban, amikor megálmodtuk az ÉnSzobrom kézszobor készítő szettet. Célunk az volt, hogy lehetőséget adjunk a családoknak arra, hogy saját kezűleg készíthessenek el egy szobrot, amely örökre megőrzi a legszebb pillanatok emlékét.

 

Az első lépések

A kezdetek nem voltak könnyűek. Rengeteget kísérleteztünk, mire megtaláltuk a megfelelő arányokat és anyagokat. Az első prototípusok nem mindig sikerültek tökéletesre, de minden hibából tanultunk, és folyamatosan fejlesztettük a terméket. Az évek során több ezer darab kézszobrot készítettünk el, nemcsak saját kezeinkről, hanem sok más család számára is. Ha hívtak, mentünk és segítettünk, hogy mindenki számára élmény legyen a kézszobor készítés. Nem csak boldog percek szemtanúi voltunk, sokszor a búcsú fájdalmának enyhítésében nyújtottunk segítséget.

 

Az ÉnSzobrom fejlődése és bővülése

Ma már több méretben vásárolhattok tőlünk ÉnSzobrom kézszobor készítő szettet, hogy akár egy babának, akár az egész családnak megőrizhessétek a kézlenyomatát hihetetlenül részletgazdag formában. Az ÉnSzobrom 3D-s kézszobor készítők segítségével megörökíthetjük a legcsodálatosabb pillanatokat - kézzelfogható formában. A szettekkel játékosan elkészíthetjük gyermekünk vagy unokánk láb- és kéznyomát, így évtizedek múlva is érezhetjük a kisbabák kezét a markunkban, és ők is visszanézhetik, milyen volt kisgyermekként.

 

 

Környezettudatos megközelítés

A környezettudatosság egyre fontosabb szerepet játszik mindannyiunk életében, és ennek Ti is hangot adtatok. Törekszünk arra, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb módon jutassuk el hozzátok ezt a különleges ajándékkészítő csomagot. Ha van otthon bármilyen keverőedényed vagy vödröd, amit már nem használsz, kérjük, ne vásárolj tőlünk új műanyag vödröt. Ha mégis szükséged van egy vödörre, válaszd a webshopunkban található opciót, és ne felejtsd el használat után újrahasznosítani. Az ÉnSzobrom elkötelezett a természet iránt, és hisszük, hogy a fenntarthatóság fontos szempont minden termékünk esetében.

 

A csomagolás minimalizálása

Az ÉnSzobrom készletek kifejezetten környezetbarát ajándékok, mert minimális csomagolással rendelkeznek. A szettek papírdobozba vannak csomagolva, és nincsenek felesleges díszítések, műanyag fóliák vagy egyéb környezetre káros anyagok. Az online vásárlások során keletkező csomagolási hulladék hatalmas terhet ró a környezetre. 2020-ban az online vásárlások során keletkezett csomagolási hulladék 11,300 tonna kartonpapírt és műanyagot tett ki, amely elegendő lenne 99 olimpiai méretű úszómedence megtöltésére​ (Earth.Org)​​ (Packaging Gateway)​. Az Amazon 2020-ban 599 millió font műanyag csomagolási hulladékot termelt, amelynek jelentős része, mintegy 23,5 millió font, az óceánokba került​ (Oceana)​. Ez különösen aggasztó, mivel a műanyag hulladék lebomlása több száz évet vesz igénybe, és közben károsítja az élővilágot.

 

Az élmény és a maradandó emlékek

Az elkészült kézszobrok szívmelengető élményt nyújtanak a szülőknek és a gyerekeknek, és remek szórakozást biztosítanak az újdonsült szülőknek. Az ÉnSzobrom kézszobor csomagok mindent tartalmaznak, amire szükség lesz az elkészítés során. A procedúra nem igényel különösebb művészi tehetséget, így minden szülő részletgazdag, valósághű szobrot készíthet.

 

Miért válaszd az ÉnSzobrom szettet?

Az ÉnSzobrom kézszobor készítő szettek nemcsak különleges és személyre szabott ajándékok, hanem környezettudatos választások is. Azáltal, hogy minimalizáljuk a csomagolást és csak a ténylegesen szükséges alapanyagokat használjuk, csökkentjük a hulladéktermelést és a környezet terhelését. Ha odafigyelünk a fenntarthatóságra, nemcsak magunknak, hanem unokáinknak is szebb és tisztább jövőt biztosíthatunk. Válaszd az ÉnSzobrom szetteket, és alkoss maradandó emlékeket környezettudatos módon!

Reméljük, hogy a ti családotok is csatlakozik a miénkhez, és együtt alkothatunk maradandó emlékeket, miközben óvjuk a bolygónkat.